Kupite karte za SuperWine 9.0 putem Wine Drop Club mobilne aplikacije

Autor: Admin 13.04.2022

SuperWine se održava IX put 02.07.2022., lokacija: Buddha-Bar Beach Porto Montenegro (ex- Porto Montenegro Yacht Club pool)

Kupite karte za SuperWine 9.0 putem Wine Drop Club mobilne aplikacije

Karte za predstojeći SuperWine 9.0 možete na najjednostavniji način kupiti putem aplikacije Wine Drop, koja se jednostavno instalira sa Google Play prodavnice, App Store-a ili Huawei App Galery.

Cena karte je 35€ u dinarskoj protivvrednosti (4.150,00 rsd sa pdv), a plaćanje na aplikaciji možete izvršiti karticom ili u gotovini. 

Nakon izvršenog plaćanja, dostavljate nam ime i prezime na koga će karta da glasi i kartu dobijate na naznačenu e-mail adresu.

U duhu tradicije koju je ovaj događaj izgradio u prethodnih osam izdanja i ove godine publici će u jedinstvenom ambijentu Yacht cluba u Portu Montenegru svoja vina predstaviti najbolje vinarije iz regiona ex-YU, kao i nekoliko desetina uglednih evropskih vinskih kuća. Kulinarske zone i nastupi di-džejeva takođe su tradicionalno sastavni deo programa, tako da nema sumnje da će Super Wine 9.0. opravdati očekivanja sve brojnije publike. Ko zna, možda ovaj vinski spektakl ove godine ode i korak dalje. Sudeći po najavama organizatora, to je prilično izvesno.

Za dodatne informacije o SuperWine 9.0 posetite http://superwine.rs/