GRAND TASTING 2022

Autor: Admin

Grand Tasting je ekskluzivni salon vina pozivnog tipa na kojem će se naći selekcija najboljih regionalnih vinarija koje će predstaviti najbolja vina iz svojih podruma.

GRAND TASTING 2022

Budući da se radi o mnogim izuzetnim vinima koja se ne otvaraju svaki dan, čitav ambijent najveće dvorane hotela Metropol Palace toga dana biće prilagođen atmosferi svojevrsnog vinskog bara, drugačije od uobičajene sajamske atmosfere. U skladu s tim, uz ulaznicu svaki posetilac dobija luksuzan katalog, Riedel vinsku čašu i apoene pomoću kojih će moći da degustira i pije vina po izboru među preko 40 odabranih izlagača. To znači da će posetioci imati priliku da prvi put probaju pojedina velika, vrhunska i ekskluzivna vina na čašu – i to po najnižoj ceni koju su za ovu priliku formirali sami vinari!

Za sve one koji cene vrhunski kvalitet i doživljaj!

U specijalnom sadržaju predstaviće se selekcija regionalnih vinarija svojim vrhunskim oranž vinima. Probaćete ova jedinstvena vina za kojima sve više raste interesovanje u svetu.

Takođe i odabranu selekciju vina manjih regiinalnih vinarija koje svojim kvalitetom i autentičnošću zaslužuju da se nađu na ovom događaju.

Cena ulaznice za osnovni paket je 2500 dinara. U to ulazi Riedel vinska čaša, katalog Grand Tasting 2022 i apoeni za konzumaciju vina u vrednosti od 2000 dinara koje posetioci dobijaju na ulazu. Na licu mesta moći ćete da nabavite dodatne apoene za degustaciju. Apoeni su u vrednostima od 100, 200 i 500 dinara.

Jedan broj ulaznica biće dostupan i na samom događaju po ceni od 3000 din a u tu cenu je takođe uključena Riedel vinska čaša, katalog i apoeni za konzumaciju vina u vrednosti od 2000 din.