Vinarija Caparzo slavi još jedan uspeh!

Autor: Admin 31.01.2022

Vinarija Caparzo je započela ovu godinu sa još jednom odličnom ocenom od strane poznatog vinskog kritičara James Suckling-a.

Vinarija Caparzo slavi još jedan uspeh!

Kako James Suckling navodi 2015. i 2016. godina su bile fenomenalne godine za Brunello i ukoliko ste ljubitelj ovog vina - želećete da ga dodate u svoju kolekciju. To su vina koja su za vaš podrum, vina koja su spremna da odleže. 

Vinarija Caparzo verodostojno prikazuje plodnost ovih godina još jednom sjajnom etiketom. James Suckling je nagradio njhovu Brunello di Montalcino Riserva 2016 etiketu sa 96 poena. Doduše, ovo nije prvi veliki uspeh za vinariju Caparzo. Naime, njihove druge etikete, koje možete naručiti na našoj aplikaciji, su takodje postigle veliki uspeh. Brunello di Montalcino 2016 je ocenjen sa 94 poena, dok je  Brunello di Montalcino Cru La Casa 2016 ocenjen sa 96 poena. 

Kako navodi James, vina koja oceni sa 90+ poena su vina koja on rado pije i sa kojima nećete pogrešiti. Vina koja oceni sa 95+ poena su vina koja su ‚‚must buy”. 

Iskoristite priliku da imate jedno James Sucklilng ‚‚must buy” vino u svojoj kolekciji i naručite Caparzo vina na našoj aplikaciji po specijalnim cenama.