WINE GARDEN

Autor: Admin

Vikend 12.06. I 13.06.2021.

WINE GARDEN

Iako je za novo izdanje manifestacije pripremljen odličan muzički program, trenutni epidemiološki uslovi još uvek ne dozvoljavaju održavanje velikih koncerata, što ne znači da će uživanje u zelenoj oazi biti manje uzbudljivo. Posetioce tokom dva dana očekuje degustacija pažljivo odabranih vina, sireva i delikatesa, a magična atmosfera Botaničke bašte biće začinjena dobrom akustičnom muzikom na nekoliko punktova, kao i drugim zanimljivim sadržajima.

Džez obrade popularnih pesama, gipsy-swing muzika, evergreen hitovi, strana pop muzika, kao i obrade filmske muzike, uz vinski i gastronomski užitak! Sve ovo biće odlična prilika za uživanje cele porodice na vinskom pikniku u predivnoj prirodi tokom ovog junskog vikenda.

Dakle, ovogodišnja manifestacija biće organizovana u sajamskom stilu, ali uz velike limite i mere opreza. Zelena oaza u centru Beograda prostire se na preko pet hektara i u skladu sa uputstvima nadležnih organa, na ovom prostoru će istovremeno moći da boravi ograničeni broj posetilaca.

Ulaznice možete kupiti preko linka u opisu.